Offerte aanvragen

Indien u geïnteresseerd bent, in hetgeen wij u kunnen bieden, vraagt u allereerst een vrijblijvende offerte bij ons aan. 

U kunt dit doen via het contactformulier op deze website of door telefonisch contact op te nemen via nummer 046-4434856

Afspraak aan huis

Om een zo specifiek mogelijke offerte op te kunnen stellen maken we heel graag een afspraak aan huis. We kijken direct naar de meest efficiënte plek om zonnepanelen te plaatsen, de meterkast en een eventuele benodigde kabelroute. Indien uw huis geschikt is voor zonnepanelen nemen we de basisinformatie met U door en maken we aan de hand van uw wensen en verbruik een ontwerp, aanbieding met eventuele meerdere opties en een opbrengstenrapport. 

Tot en met 31 december 2022 is er sprake van een afsprakenstop. Na deze periode staan we graag persoonlijk weer voor u klaar!

Financiering

Indien u gebruik wilt maken van de financieringsmogelijkheden van de Provincie Limburg helpen wij u met deze aanvraag. We vullen samen met u de benodigde formulieren in om de aanvraag voorspoedig te laten verlopen.

Aan de slag

Wanneer u helemaal tevreden bent over het ontwerp, de aanbieding en graag aan de slag wilt, plannen we met u een passende installatiedatum in. Wij melden uw systeem, indien gewenst, aan bij de netbeheerder.

Installatie

De installatie begint doorgaans ’s ochtends om 08:00 uur. Ons eigen team van ervaren installateurs bereiden de locatie netjes voor en installeren het systeem vrijwel altijd binnen een dag. Na de installatie wordt alles netjes achtergelaten. Vanaf nu wekt u uw eigen energie op.

BTW teruggave

Als eigenaar van zonnepanelen wordt u officieel als energieleverancier gezien. Het goede nieuws is dat u daarom 21% btw over het hele systeem terug ontvangt. Aangezien dit een hoop administratieve rompslomp met zich meebrengt nemen wij dit geheel voor u uit handen nadat de factuur betaald is, zodat u onbezorgd kunt genieten van uw opgewekte energie!

Op dit moment staat ter discussie of dit per 1 januari 2023 afgeschaft gaat worden. Hier is nog geen officieel besluit in genomen.