Offerte aanvragen

Indien u geïnteresseerd bent, in hetgeen wij u kunnen bieden, vraagt u allereerst een vrijblijvende offerte bij ons aan. 

U kunt dit doen via het contactformulier op deze website

Afspraak aan huis

Om een zo specifiek mogelijke offerte op te kunnen stellen maken we heel graag een afspraak aan huis. We kijken direct naar de meest efficiënte plek om zonnepanelen te plaatsen, de meterkast en een eventuele benodigde kabelroute. Indien uw huis geschikt is voor zonnepanelen nemen we de basisinformatie met U door en maken we aan de hand van uw wensen en verbruik een ontwerp, aanbieding met eventuele meerdere opties en een opbrengstenrapport. 

Tot en met 15 januari 2023 is er sprake van een afspraken opnamestop. Na deze periode staan we graag weer voor u klaar!

U kunt op dit moment wel een persoonlijke afspraak laten inplannen. Dit kan telefonisch op 06-28 91 12 80 of via het contactformulier. 

Financiering

Via de Provincie Limburg bestaan er financieringsmogelijkheden. Hiervoor verwijzen U door naar de website van de Provincie Limburg.  

Aan de slag

Wanneer u helemaal tevreden bent over het ontwerp, de aanbieding en graag aan de slag wilt, plannen we met u een passende installatiedatum in. Wij leveren U na montage de benodigde gegevens aan voor de monitoring en het aanmelden bij de netbeheerder/ energieleverancier. 

Installatie

De installatie begint doorgaans ’s ochtends om 08:00 uur of vroeg in de middag. Ons eigen team van ervaren installateurs bereiden de locatie netjes voor en installeren het systeem vrijwel altijd binnen een dag. Na de installatie wordt alles netjes achtergelaten. Vanaf nu wekt u uw eigen energie op.

BTW op zonnepanelen

Btw op zonnepanelen per 1 januari 2023 naar 0%

De Eerste en Tweede Kamer hebben het wetvoorstel om de btw op zonnepanelen terug te brengen naar 0%, geaccepteerd.

Dit houdt in dat op montages van zonnepaneleninstallaties, die na 1 januari 2023 plaatsvinden, een btw tarief van 0% van toepassing is. 

U dient hiervoor wel aan een drietal voorwaarden te voldoen:

- Dat factuurdatum dient na 1 januari 2023 te zijn;

- Het betreft een woning (installatie dient op het dak of rondom de woning geïnstalleerd te worden. Met rondom wordt bijvoorbeeld een schuur of garage bedoeld);

- Het betreft het installeren van zonnepanelen, het tarief geldt bijvoorbeeld niet voor indak-zonnepalen, een warmtepomp of het verstevigen van het dak.

 

Heeft U bij ons een montage opstaan in 2023? Het 0% btw-tarief wordt op de daadwerkelijke factuur toegepast (bedrag excl. btw). U ontvangt hiervoor geen aangepaste offerte. 

Bent U geïnteresseerd in zonnepanelen? Het 0% btw-tarief wordt toegepast op de offerte. 

 

Wilt U weten wat bovenstaande voor U betekent?

 

Voor meer informatie verwijzen wij U door naar de website van de belastingdienst: 0% btw voor zonnepanelen op woningen vanaf 1 januari 2023 (belastingdienst.nl)