Zonnepanelen

Betrouwbare kwaliteit in zonne-energie.  

Uw investering in een zonne-energieinstallatie moet minstens 25 jaar betrouwbaar rendement opleveren. Kwaliteit is daarom een doorslaggevende factor.

Onze hofleveranciers leveren u een praktisch onderhoudsvrij systeem van het hoogste technische niveau.                                     

Strenge selectie van onderdelen.

Bij de inkoop van onderdelen kiezen wij steevast voor gerenommeerde merkpartners. Indien de gewenste kwaliteit niet vrij verkrijgbaar is, ontwikkelen wij ook onderdelen zelf. Onze leveranciers voeren tests en kwaliteitscontroles uit en inspecteren regelmatig de werking van de gebruikte onderdelen op locaties.

Certificering door onafhankelijke instanties.

Onze systemen zijn voorzien van alle belangrijke kwaliteitscertificeringen en getest door geaccrediteerde en onafhankelijke instellingen, zoals TÜV, VDE, SGS en het Fraunhofer Institut.

Extra veiligheidstests.

IBC SOLAR, één van onze hofleveranciers, heeft een eigen testfaciliteit van 3.000 m2. Hier ondergaan alle systemen een werkingstest in continubedrijf en controleren ze de modulegegevens. De levensduur van onderdelen testen ze in hun eigen klimaatkamer en met hun Flasher.

Interne controles.

Direct bij ontvangst inspecteren zij alle producten volgens een gecertificeerde procedure (DIN ISO 2858-1). Bovendien voert het kwaliteitsteam van IBC SOLAR regelmatig steekproefsgewijze inspecties uit.
 

Sterke merkleveranciers. 

Een belangrijk deel van de uitstekende reputatie van IBC SOLAR is te danken aan de betrouwbaarheid van de leveranciers. Stuk voor stuk deskundige, ervaren en gecertificeerde ondernemingen. Sommigen, zoals Energierijk, zijn al lange tijd ‘preferred supplier’. Zo werkt IBC met een van de pioniers op het gebied van zonnepanelen, die nu nog steeds toonaangevend is. Veel van hun merkpartners beschikken over eigen afdelingen voor onderzoek en ontwikkeling. Zij garanderen ons uiterst stabiele zonnepanelen met een hoog rendement.
 

www.ibc-solar.nl

Vragen? Neem contact met ons op.